Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hector Illueca visita Benaguasil i es reuneix amb Ximo Segarra

   
 

  En la reunió l'alcalde li ha presentat al vicepresident el projecte a desenvolupar en l´Antiga Estació de Dalt dins del Pla Conviure i posteriorment han visitat el grup d'habitatge públic.
    L'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, s'ha reunit amb el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, per a exposar-li el projecte presentat per l'Ajuntament en la convocatòria del Pla Conviure que pretén rehabilitar l'Antiga Estació de Dalt, així com per a visitar la rehabilitació dels habitatges socials.
      Durant la trobada l'alcalde de Benaguasil li ha mostrat el seu agraïment al vicepresident per la visita i per preocupar-se pel municipi, i li ha plantejat la importància de dur a terme l'execució de les obres d'adequació, regeneració i rehabilitació urbana de les antigues instal·lacions ferroviàries de Renfe per a convertir aquesta infraestructura en un gran espai cultural i crear un entorn verd de 7.000m2.
        Després de la visita per a conéixer de primera mà el projecte, la comitiva ha visitat el Parc Públic d'Habitatges. Allí han comprovat la millora que ha suposat la rehabilitació realitzada per la Conselleria a través de l´Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha) i que ha permés rehabilitar els elements comuns d'aquest grup de 79 habitatges i la regeneració urbana del grup.
          El vicepresident Illlueca ha destacat la gran aposta de la Generalitat per millorar els entorns dels grups d'habitatge públic a través dels Plans d'Intervenció Social Sostenible (PIINS) que està executant en diversos municipis de la Comunitat. «Les persones han de viure en cases dignes, però també en entorns dignes i agradables que fomenten el benestar dels seus residents», ha assegurat. Héctor Illueca ha manifestat que aquest treball «és fruit d'una aliança entre la Conselleria i l'Ajuntament i demostra un compromís del Consell amb Benaguasil».
            Per la seua part Ximo Segarra ha manifestat que aquesta actuació ha suposat per al poble de Benaguasil «un abans i un després» i ha agraït l'ajuda de la Generalitat i la visita del responsable autonòmic d'Habitatge. En aquest sentit, ha destacat «la motivació del vicepresident per treballar per les persones que més el necessiten, sense independència del color polític» i per això «m'agradaria que continuara aqueixa sensibilitat i s'aprofundira amb més recursos en els municipis que ho necessiten.

            * Creative Commons


            Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

            Cap comentari :

            Mastodon