Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘Guardó Verd’ també per a Benaguasil per superar el repte de reciclatge de vidre de la campanya ‘La Plantà del Vidre’


En la iniciativa de Ecovidrio, que promovia el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2022, van participar onze municipis fallers que competien per ser el més sostenible.

Benaguasil ha superat el repte de ‘La plantà del vidre’ i ha aconseguit el guardó verd de Ecovidrio gràcies a la campanya de reciclatge impulsada durant la setmana de Falles per a fomentar el reciclatge d'envasos de vidre.

Les regidors Patricia Merenciano i Ana Aleixandre han rebut el guardó per augmentar la recollida de vidre aqueixos dies, i al costat d'elles també han tingut un reconeixement les comissions falleres que han reciclat, en el seu propi contenidor, 400 kg o més de residus d'envasos de vidre. El premi ha consistit en un miniglú amb la imatge de campanya i l'han obtingut les Falles Topairet, Carrer de Llíria, l’Espardenyada, El Penyot, Cervantes i Falla Altra que Tal.

Durant l'acte celebrat Patricia i Ana han felicitat les comissions que han aconseguit el premi i han expressat el seu desig de participar l'any vinent en la campanya i de ser el municipi més reciclador.

La iniciativa, desenvolupada per Ecovidrio, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament durant els dies de celebració de les festes, pretenia conscienciar als ciutadans de Benaguasil, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, Ecovidrio viniló els contenidors de vidre pròxims als casals i va marcar un repte per a cada municipi de quilograms d'envasos de vidre recollits durant les festes.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon