Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El municipi de Serra tindrà un reforç mèdic al centre de salut

El veïnat de Serra comptarà amb un reforç important en l’atenció mèdica al centre auxiliar de salut de la localitat. En breu, s’incorporarà un personal metge de rerforç a jornada completa durant dos dies a la setmana, una persona d’infermeria durant 3 dies a jornada completa i una persona d’administració durant els 5 dies de la setmana. El reforç permetrà reduir els temps d’espera per a consulta en medicina general i analítiques.

Les reivindicacions de tot el poble per millorar el servei d’atenció primària han estat ateses després que l’ajuntament traslladara a la coordinació mèdica de zona la necessitat de reforçar l’atenció mèdica al consultori de la localitat. “Hem estat constantment demanant una millora del servei tant en personal metge, com infermeria i administració. Una reivindicació que dona els seus fruits i en breu podrem tindre un servei de millor qualitat reduint els temps d’espera per ser atesos” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón.

La millora del servei va ser traslladat a l’alcaldessa en una reunió celebrada recentment al consistori amb els coordinadors metge i d’infermeria, Paco Barranco i Salvador Calatayud. “El reforç de l’atenció primària és prioritari per donar un servei sanitari de primera qualitat. Un servei que hem vist durant la pandèmia que ha estat fonamental” remarca Tusón. “Des de l’ajuntament vam reforçar el servei d’atenció telefònica amb personal propi i lluitàrem perquè pediatria se mantinguera durant la pandèmia. Tot i la millora que representa aquest reforç, continuarem demanant més serveis en l’atenció al veïnat” ha dit l’alcaldessa.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon