Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El La Regidoria de Turisme promou un Pla de Sostenibilitat Turística de Llíria

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament edetà ha donat a conéixer el Pla de Sostenibilitat Turística de Llíria. L'edil de Turisme Paco García i el tècnic municipal Vicent Sesé van participar en esta presentació en línia que va estar dirigida a entitats comercials, empreses turístiques, i altres associacions culturals, socials i festives de la localitat. 

El projecte 'Llíria, Simfonia de Cultures Digital i Sostenible' ha sigut presentat per a poder acollir-se a les ajudes del pla de transformació, recuperació i resiliència gestionat amb el Govern d'Espanya amb fons europeus, basat en la sostenibilitat, transformació digital, cohesió social i territorial i igualtat de gènere, i que té com a objectiu contrarestar els efectes devastadors que ha tingut la pandèmia del COVID 19 per al turisme. 

En el cas de Llíria, s'ha dissenyat un pla adaptat a les seues necessitats els eixos de les quals "seran la sostenibilitat, la transformació digital, l'eficiència energètica i la competitivitat", ha explicat el regidor Paco García. "Creiem que és un projecte molt interessant i tenim bones expectatives perquè puga rebre el vistiplau de l'Estat", ha afegit. 

El projecte inclou diferents accions com la mitigació dels efectes del canvi climàtic, restauració i accessibilitat paisatgística, l'eficiència energètica, il•luminació sostenible, recàrrega de vehicles elèctrics, senyalització intel•ligent, gestió intel•ligent, motorització en línia, comunicació digital, digitalització d'empreses, participació ciutadana, alternatives en allotjament, o creació de producte i governança. 
 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon