Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Hub digital de proveïdors digitals i tecnològics de Camp de Túria arriba ja fins a 30

 Es tracta d'una eina per a posar en valor a les empreses digitals 

La Mancomunitat Camp de Túria continua amb el seusuport al sector digital i tecnològic de la comarca. Així, gràcies a la col•laboració de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) s'haposat en marxa el primer HUB Digital de proveïdorsdigitals i tecnològics de la comarca.

En les seues primeres setmanes de vida, ja són prop d'una trentena les empreses que han penjat els seusserveis en aquesta plataforma i que han considerat que és vital per a l'avenir de la comarca posar en un lloc comú tota la qualitat tecnològica i digital que existeix a Camp de Túria. Resultat de la col•laboració entre els ajuntaments, que disposen d'accessos directes des dels seus webs municipals, i la Mancomunitat.  Treball de coordinació perquè siga una acció conjunta que posa en valor als  proveïdors de la comarca.

Es tracta d'una empresa a la comarca que preste aquest tipus de serveis i vols aparèixer de manera gratuïta en el HUB de proveïdors digitals, només has de visitar la web https://hubdigital.mancomunitatcampdeturia.es/ o contactar amb els números de telèfon 672 17 13 85 i 627 10 14 88  per a conéixer tots els detalls d'aquesta nova eina digital.

Aquesta acció s'enquadradins del projecte desenvolupat gràcies a la col•laboració de l'Agència Valenciana de la Innovació. Es tracta de conjuntar en una mateixa adreça web tota l'oferta digital que existeix a la comarca perquè tant dins com fora de Camp de Túria es coneguen tots els recursos que posem a la disposició de la ciutadania.

Elsa gents d'innovació comercial i industrial de la Mancomunitat, continuen dinamitzant tots dos sectors de la comarca amb l'objectiu de madurar el grau de digitalització que existeix a Camp de Túria. Eines, accions, xarrades, trobades, desdejunis i atencions centren el seu treball que cerca la millora de la competitivitat del comerç i la indústria comarcal.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon