Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El concurs de fotografia Pascual Navarro de Serra ja té guanyador



Una imatge des de Rebalsadors guanya el concurs de fotografia Pascual Navarro



Una fotografia panoràmica cap al ponent des del mirador de Rebalsadors o de Mireia ha estat la guanyadora de la 7a edició del concurs de fotografia Pascual Navarro. Amb 772 "likes" la fotografia número 12 de Andrea Rodríguez es converteix en la imatge més votada. En segon lloc, com a finalista, queda la fotografia 3, amb 651 vots, de Jordi Garay, que capta la font de Deula després de les intenses pluges del passat mes de març.

Des del 22 d'abril i fins a les 23.59 hores d'ahir 3 de maig s'han pogut votar les imatges pujades a la publicació de la pàgina institucional de facebook de l'Ajuntament de Serra. La 7a edició del concurs de fotografia Pascual Navarro ha comptat amb 28 treballs inèdits i originals de 28 autors diferents.

La temàtica del concurs ha estat Serra, la primavera i el medi ambient. L'Ajuntament de Serra convoca el 7é Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del nostre municipi que va faltar l'abril de 2017.
Els premis consistiran en dos xecs regals per a gastar al comerç local. La guanyadora, Andrea Rodríguez, rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, Jordi Garay un de 30€.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon