Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El bus de "Espai LABORA" estarà en Sant Antoni dilluns 9 de maig de 10h a 18 hores, a la plaça

  

Per a facilitar l'ús d'eines per a buscar ocupació, o canviar d'ocupació, el punt Labora estarà dilluns que ve 9 de maig de 10h a 18h en la Plaça de l'Ajuntament, prestant els seus serveis per a facilitar l'accés a l'ocupació.
 
Es tracta d'una iniciativa que facilita i garanteix la igualtat en l'accés empre i intenta trencar les barreres territorials i tecnològiques del servei públic en tots els municipis.
 
Si estàs buscant ocupació, no ho dubtes ACUDEIX i infórmat!

Segons la regidora de l'àrea de Participació Ciutadana - Marta Retamosa- "Sant Antoni comptava el mes de març passat amb només 377 persones desocupades, la qual cosa suposa tan sols un 8'18%. Una xifra de desocupació molt per davall de la resta de municipis de Camp de Túria (L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Llíria, Benaguasil, Vilamarxant, etc.). De fet, malgrat el creixement continuat de població, Sant Antoni ve reduint la desocupació des de 2015, en una baixada continuada de la corba que només va ser interrompuda per la pandèmia i que ara ja ha tornat a baixar fins a les mateixes xifres d'abans d'aquesta.  Encara que les dones componen el 69% de les persones aturades -.
En canvi, si que consten un gran nombre de persones del municipi amb intenció de canviar d'ocupació, o de persones joves que busquen la primera ocupació". 
LABORA no sols ofereix serveis per als desocupats/as, sinó també faciliten informació als qui volen canviar d'ocupació, o busquen la seua primera ocupació. Pel que l'arribada dels autobusos de LABORA a la localitat que ja supera de fet els 10.000 habitants, és una iniciativa útil per als seus veïns i veïnes.

En els autobusos, a més de resoldre questions i dubtes,  es mostrarà als usuaris com usar la web de LABORA i l'aplicació per a mòbil perquè puga fer les seues gestions sense necessitat de desplaçar-se fins a la seua oficina més pròxima en cas de no ser necessari. Els ajudaran a donar-se d'alta o renovar la demanda, els informaran sobre els diferents portals d'ocupació on trobar una ocupació com a GVA JOBS, cursos de formació, tallers d'ocupació, la Xarxa EURES, el Espai Empreses, beques i ajudes. La idea és posar a l'abast de l'usuari totes les eines disponibles perquè aconseguisca complir els seus objectius amb èxit.
 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon