Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El bus de "Espai LABORA" estarà en Sant Antoni dilluns 9 de maig de 10h a 18 hores, a la plaça

  

Per a facilitar l'ús d'eines per a buscar ocupació, o canviar d'ocupació, el punt Labora estarà dilluns que ve 9 de maig de 10h a 18h en la Plaça de l'Ajuntament, prestant els seus serveis per a facilitar l'accés a l'ocupació.
 
Es tracta d'una iniciativa que facilita i garanteix la igualtat en l'accés empre i intenta trencar les barreres territorials i tecnològiques del servei públic en tots els municipis.
 
Si estàs buscant ocupació, no ho dubtes ACUDEIX i infórmat!

Segons la regidora de l'àrea de Participació Ciutadana - Marta Retamosa- "Sant Antoni comptava el mes de març passat amb només 377 persones desocupades, la qual cosa suposa tan sols un 8'18%. Una xifra de desocupació molt per davall de la resta de municipis de Camp de Túria (L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Llíria, Benaguasil, Vilamarxant, etc.). De fet, malgrat el creixement continuat de població, Sant Antoni ve reduint la desocupació des de 2015, en una baixada continuada de la corba que només va ser interrompuda per la pandèmia i que ara ja ha tornat a baixar fins a les mateixes xifres d'abans d'aquesta.  Encara que les dones componen el 69% de les persones aturades -.
En canvi, si que consten un gran nombre de persones del municipi amb intenció de canviar d'ocupació, o de persones joves que busquen la primera ocupació". 




LABORA no sols ofereix serveis per als desocupats/as, sinó també faciliten informació als qui volen canviar d'ocupació, o busquen la seua primera ocupació. Pel que l'arribada dels autobusos de LABORA a la localitat que ja supera de fet els 10.000 habitants, és una iniciativa útil per als seus veïns i veïnes.

En els autobusos, a més de resoldre questions i dubtes,  es mostrarà als usuaris com usar la web de LABORA i l'aplicació per a mòbil perquè puga fer les seues gestions sense necessitat de desplaçar-se fins a la seua oficina més pròxima en cas de no ser necessari. Els ajudaran a donar-se d'alta o renovar la demanda, els informaran sobre els diferents portals d'ocupació on trobar una ocupació com a GVA JOBS, cursos de formació, tallers d'ocupació, la Xarxa EURES, el Espai Empreses, beques i ajudes. La idea és posar a l'abast de l'usuari totes les eines disponibles perquè aconseguisca complir els seus objectius amb èxit.
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon