Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Condemnat a presó un home per lesionar a la seua parella en la manifestació del Dia de la Dona


   

   La secció primera de l'Audiència de València ha confirmat la condemna a 14 mesos de presó imposada per un Jutjat penal a un home per maltractament a la seua parella, a la qual li va agarrar de l'avantbraç i li va provocar un hematoma quan es trobava en la manifestació del Dia de la Dona i que eixe mateix dia li va enviar un àudio al seu número de telèfon en el qual li amenaçava: "Has fet el pitjor error de la teua vida...jo et mate".

   Així consta en la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en la qual la sala desestima el recurs interposat per l'acusat contra la resolució de primera instància, que ha confirmat en entendre que en aquest cas hi ha hagut prova de càrrec suficient per a desvirtuar la presumpció d'innocència.

   El Jutjat penal va declarar provat que l'acusat, després d'haver discutit a casa amb la seua parella, la va seguir quan ella va eixir al carrer amb el gos i la va trobar a la manifestació pel Dia de la Dona. En eixe moment, es va dirigir cap a ella i va començar una discussió en la qual la va agafar fortament del braç i li va provocar un hematoma, que va tardar cinc dies a curar. Eixe mateix dia li va enviar el missatge d'amenaça.

   La sentència del jutjat, ara confirmada, li va condemnar a set mesos i 15 dies de presó per maltractament i amenaces sobre la dona, a més de prohibir-li portar armes durant dos anys i acostar-se a ella, a menys de 200 metres o comunicar-se pel mateix període, més una indemnització de 150 euros.

   La sala considera ara que el jutjat de primera instància va disposar de prova de càrrec plural i suficient, raonablement valorada, i assenyala que va haver-hi una testimoni, amiga de la víctima, que va veure l'acció de la sacsada. I a la vista del contingut del missatge, considera igualment que va existir l'ànim d'acoquinar.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon