Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conclou una altra edició del programa Et Formem a Llíria


L'última edició del programa Et Formem, "Millora accessibilitat en diferents zones Llíria II", ha conclòs hui el seu cicle formatiu. L'alcalde Joanma Miguel i el regidor de Foment Econòmic Paco Gorrea, han entregat a l'alumnat els diplomes acreditatius de la seua participació en el projecte i han visitat les actuacions que han realitzat en el municipi durant este últim any. 

L'alumnat, que ha obtingut el certificat de professionalitat nivell 2, ha rebut formació en les especialitats d'instal•lació i manteniment de jardins, i fàbriques d'obra. Cada taller ha constat de 10 de persones que han pogut accedir, a més, durant el seu període formatiu, a un treball remunerat. 

Anteriorment, es va impartir també un altre Et Formem, amb una duració de 6 mesos, i amb el qual van rebre un certificat de professionalitat nivell 1.

L'alumnat ha desenvolupat diversos treballs en el municipi, com la remodelació i millora de l'accessibilitat als lavabos i vestidors del Pavelló Vell, la instal•lació de jardineres en el poliesportiu El Canó o el canvi de rigola en les pistes de la raqueta.

L'alcalde Joanma Miguel ha volgut agrair la labor realitzada en estes actuacions "a través d'un programa que els permet incrementar les seues habilitats professionals i tindre la satisfacció d'haver realitzat millores en els espais públics de la població".

El projecte Et Formem, dirigit a persones desocupades amb especial dificultat d'inserció laboral, ha estat subvencionat per Labora i ha comptat amb una inversió total de 722.000 euros. 

En este sentit, l'edil de Foment Econòmic Paco Gorrea ha destacat "la importància d'estos programes que serveixen perquè puguen accedir a un treball temporal i a una formació professional que afavoreix les seues oportunitats per a poder trobar un lloc de treball en el futur".
 


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon