Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya pel bon ús del patinet elèctric i de neteja de solars i parcel.les des de l'Ajuntament de Benaguasil


Les iniciatives municipals pretenen conscienciar a la població sobre la necessitat de complir la normativa a l'hora de conduir patinets elèctrics i sobre la necessitat de mantindre netes els solars o parcel·les del municipi.

L'Ajuntament de Benaguasil ha posat en marxa una nova campanya que pretén aconseguir un impacte positiu entre la ciutadania en dues matèries molt importants. 

D'una banda, des del Govern Municipal es posa l'accent en la necessitat de respectar les normes de conducció de patinets elèctrics, explicant que la velocitat màxima per a circular està fixada en 25 km/h, que està prohibit circular per voreres, que l'ús del mòbil i/o auriculars no està permés així com l'ús obligatori de llums i casc. 

Des de la regidoria de Seguretat s'adverteix de “la necessitat de fer més per a aconseguir una conscienciació plena i real entre la població. Per a això, la Policia Local està plenament mobilitzada per a aplicar la normativa vigent “. 

Una altra de les campanyes de conscienciació cívica posada en marxa per l'Ajuntament de Benaguasil és la relativa a l'obligació de mantindre nets tant solars urbans com parcel·les rústiques, evitant així situacions d'insalubritat i/o l'aparició de plagues. 

Per a la regidora de Sanitat, Alicia Molina, “des del Govern Municipal demanem a la ciutadania la seua màxima col·laboració per a evitar situacions que a més de generar un impacte negatiu estètic al municipi, pot arribar a provocar amb altes temperatures situacions d'extrem perill per a tota la població”. 

Les campanyes posades en marxa seran difoses a tota la població a través dels canals oficials municipals i també en Centres Educatius per a aconseguir un major impacte entre la joventut de Benaguasil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon