Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull la mostra “Construcció identitària: Des de les arrels més profundes”, de Llenia Villanueva Arrué

L'exposició es podrà visitar a l'Espai de la Dona fins el dia 20 de maig

El proper 13 de maig s'inaugurarà a Benaguasil l'exposició de l'artista Ilenia Villanueva Arrué, que porta per títol Construcció identitària: Des de les arrels més profundes.

La mostra artística, en què col·labora l'Ajuntament, ens reuneix a un recorregut familiar que abasta un passat llunyà i la seva vinculació amb els temps posteriors. És focalitza en aquest arribat que es manté latent a les noves generacions i que dóna lloc a la conformació de la identitat pròpia.

 L'objectiu de l'artista és plasmar aquestes característiques del “jo” actual que atenen aquesta memòria i identitat que es transmet després de diverses generacions. La pertinença al “clan” com a marca.

Aquest projecte ha estat comissariat per Natividad Navalón, Teresa Cháfer i Fernando Evangelio, catedràtics de la Universitat Politècnica de València. La informació que ha fet possible el desenvolupament d'aquest projecte ha estat fruit de la indagació profunda a l'àmbit familiar i al propi ésser de l'autora.

La mostra es podrà visitar a l'Espai de la Dona fins al 20 de maig. i al Campionat d'Espanya i Open Internacional disputat a Tenerife.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon