Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alliberat un cabirol ("corzo") atrapat en el reixat d'un supermercat de Sant Antoni de Benaixeve


  Segons ha informat Europa Press, de fonts de la Guàrdia Civil, la Patrulla del Servei de Protecció a la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Xelva (València) ha alliberat un xicotet exemplar de cabirol ("corzo") que havia quedat atrapat atrapat en el clos d'accés a un supermercat de la localitat de Sant Antoni de Benaixeve, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

 Una vegada alliberat, els agents van comprovar l'estat físic de l'animal per si haguera sigut necessari el seu trasllat a un centre de recuperació. El cabirol va quedar atrapat en el clos d'un supermercat d'aquest municipi, situat a uns 17 quilòmetres de València.

 Finalment, vist el bon estat del cabirol, els efectius el van traslladar al seu hàbitat natural, on es va deixar en llibertat.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon