Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

A l'Eliana ja es pot sol·licitar o renovar el Bono Metro anual per a jubilats i pensionistes


Les persones beneficiàries gaudiran d'avantatges econòmics en el seu títol de transport amb una validesa de l'1 de juliol de 2022 al 30 de juny de 2023

Les persones jubilades, pensionistes o amb una discapacitat igual o superior al 65 per cent empadronades a l'Eliana podran sol·licitar o renovar el seu títol de transport en virtut del conveni existent entre l'Ajuntament i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana des de fa set anys.

La targeta proporcionarà als beneficiaris un preu anual reduït, la qual cosa suposa un important avantatge econòmic que permet viatjar als beneficiaris durant 12 mesos per tota la xarxa de Metrovalencia sense límit de viatges, per 90,92 euros. En cas de renovació de la targeta, l'import serà de 88,92 euros.

Les sol·licituds es podran fer fins divendres que ve 10 de juny en el Centre Sociocultural (plaça Jutge Miquel Comes) en horari de 9 a 13 hores.

Les persones interessades hauran de completar el formulari i abonar l'autoliquidació que es posarà a la disposició de l'interessat i aportar fotocòpia del document de número de compte, perquè en el seu cas s'abone el reintegrament, i una justificació que acredite la seua condició de jubilat, pensionista o discapacitat igual o superior al 65 per cent (només en altes noves o renovacions de persones la situació de les quals haja canviat), a més del DNI original en cas de noves altes. També cal una fotografia de carnet, que realitzarà el personal de l'Ajuntament a cada veí o veïna en el moment de lliurar la documentació.


* Creative Commons
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :