Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Wifi gratuït a Serra gràcies a una subvenció europeaEl veïnat de Serra té més fàcil la connexió a internet gràcies als punts d'accés gratuïts que l'Ajuntament de Serra ha instal·lat a tots els edificis i serveis municipals de la localitat. Uns accessos wifi sense fils que també es poden fer des d'alguns exteriors. I tot gràcies a una subvenció de la Unió Europea, a través del bo WIFI4EU que finança la iniciativa amb 15.000 € per municipi.

Amb la subvenció s'han instal·lat un total de 16 punts d'accés wifi que donen servei a l'edifici de la Casa Consistorial, Casa de la Cultura, Centre Metge, Cinema d'Hivern, Biblioteca Municipal, Aula Respir, Poliesportiu Municipal Héctor Catalá i les places de la Font i la S.M. La Primitiva. A la urbanització Torre de Portaceli s'ha dotat amb connectivitat wifi el Local Municipal i la zona comercial.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón, "Volem facilitar l'accés als serveis municipals digitals i de consulta, trencant la bretxa digital en tots els espais públics." La iniciativa de la Unió Europea pretén promoure la connectivitat wifi per a la ciutadania en els centres de la vida pública, donant accés a la societat del Gigabit, millorant l'alfabetització digital i complementant els serveis públics que es presten en aquests espais.

Per poder fer ús de la connectivitat a través el WIFI4EU és necessari localitzar la xarxa al teu dispositiu i una vegada seleccionat, has de registrar-te a la xarxa indicant una adreça de correu electrònic vàlida.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :