Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una subvenció de Diputació permet a l'Ajuntamet de Vilamarxant ferse amb un vehicle electric i un punt de recàrrega

L'Ajuntament de Vilamarxant ja disposa d'un vehicle elèctric gràcies a la subvenció obtinguda per la Diputació de València xifrada en 19.999,99 euros. De fet, esta ajuda ha permés a l'àrea d'Innovació, a més d'adquirir un vehicle elèctric, instal·lar un punt de recàrrega al carrer Barranc.

El Consistori, des de l'inici de la present legislatura, ha manifestat un compromís ferm per  a convertir a Vilamarxant en un municipi respectuós amb el medi ambient i sostenible.

L'adquisició del vehicle elèctric per a incorporar-lo al parc mòbil municipal és una mostra més del treball que s'està realitzant en totes les àrees per a aconseguir un poble més identificat amb les energies renovables.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat la importància d'estes actuacions: “Hem de donar exemple a la ciutadania i apostar per energies renovables que no llastren el futur del nostre planeta”.

“L'adquisició del nou vehicle elèctric i la instal·lació del punt de recàrrega en una mostra evident del nostre compromís amb el manteniment del medi ambient”, ha insistit el també responsable de l'àrea d'Innovació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon