Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una nova eina digital que posa en valor a les empreses de la comarca de la mà de la Mancomunitat Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha llançat una nova eina per a donar valor a la comarca i a les empreses digitals que existeixen en els diferents municipis.

Així, el HUB de proveïdors digitals i de tecnologies innovadores de Camp de Túria és un aparador on les empreses que ofereixen els seus serveis puguen donar solucions digitals i tecnologia innovadora. En l'adreça electrònica https://hubdigital.mancomunitatcampdeturia.es/ podreu descobrir tots els recursos disponibles a la comarca.

En aquests primers dies estem en procés de construcció de l'eina. Així que si tens un negoci a Camp de Túria relacionat amb la informàtica i la digitalització de les empreses pots contactar en els números de telèfon 672 17 13 85 i 627 10 14 88 i et comptarem tots els detalls d'aquesta nova eina digital.

Aquesta acció s'enquadra dins del projecte desenvolupat gràcies a la col·laboració de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI). Es tracta de aunar en una mateixa adreça web tota l'oferta digital que existeix a la comarca perquè tant dins com fora de Camp de Túria es coneguen tots els recursos que posem a la disposició de la ciutadania.

Els agents d'innovació comercial i industrial continuen dinamitzant tots dos sectors de la comarca amb l'objectiu de madurar el grau de digitalització que existeix a Camp de Túria. Eines, accions, xarrades, trobades, desdejunis i atencions centren el seu treball que cerca la millora de la competitivitat del comerç i la indústria comarcal.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :