Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una campanya informativa a La Pobla de Vallbona al voltant de les ajudes a la vivenda


La Pobla de Vallbona posa en marxa una campanya explicativa de totes les ajudes per al lloguer i la rehabilitació de vivendes. Amb esta campanya es busca fer més accessible la informació al voltant de totes les ajudes que hi ha tant a nivell local com autonòmic.

La campanya s'està realitzant a través de la televisió local, amb un programa Parlem dedicat a l'habitatge i anuncis explicatius, díptics informatius i cartelleria distribuïda en tot el terme municipal. La campanya tindrà també especial incidència en les xarxes socials per fer arribar totes les ajudes existents.

En l'actualitat es poden demanar ajudes a la vivenda adreçades al lloguer i a la rehabilitació de l'habitatge, amb especial atenció a persones en situació de vulnerabilitat i amb reducció d'ingressos amb motiu de la COVID. 

El Consistori ofereix atenció telefònica en el 962 760 050 ext. 3318, per tal d'aclarir dubtes i informar dels tràmits a seguir i per la seua banda, la Generalitat ofereix el seu servei d'informació administrativa telefonant al 012.

INFORMACIÓ

Lloguer

 • Lloguer social: Si necessites ajuda per a pagar el lloguer.
  Ajuda Generalitat
  OPCIÓ 1.
  Per a persones o unitats de convivència amb ingressos entre 2.084,47 i 20.844,72 € (0,3 - 3 vegades IPREM). L'ajuda és per a les despeses de lloguer de l'1 de gener al 31 de desembre del 2021 i la persona sol·licitant ha de ser major d'edat. Subvenció: fins al 40% o fins al 50% en nuclis de convivència amb tots els membres majors de 65 anys.
  Ajuda Ajuntament
  OPCIÓ 2. Per a persones o unitats de convivència amb ingressos màxims de 17.370,60 € (2,5 vegades l'IPREM). La persona sol·licitant ha d'estar empadronada com a mínim 4 anys en la Pobla. La vivenda s'ha de destinar a residència habitual. Subvenció: lloguer a preu del 25% dels ingressos de la unitat familiar. 
   
 • Emergència social: Si per un imprevist t'has quedat sense llar.
  Ajuda Ajuntament
  Per a persones i famílies declarades vulnerables amb informe de Serveis Socials, persones que s'hagen quedat sense recer i que necessiten allotjament provisional o amb càrregues familiars i pocs recursos. Subvenció: cessió d'un pis per un any amb possibilitat d'ampliar mig any més. 
   
 • Lloguer Covid-19. Si has perdut la faena o ingressos per la COVID.
  Ajuda Generalitat
  Per a persones desocupades a conseqüència de la Covid-19, afectades per un ERTO o empresaris amb reducció d'ingressos en la unitat familiar des d'abril de 2020. Requisits: No tindre cap habitatge a Espanya en propietat o usdefruit i no tindre parentiu en 1r o 2n grau amb l'arrendador. Ingressos màxims de  20.844,72 € (3 vegades IPREM). Subvenció: fins al 20% de la renda amb un màxim de 650 euros/mes per a la vivenda habitual.
   
 • Lloguer jove: si tens entre 18 i 35 anys i has llogat un pis.
  Ajuda Generalitat
  Dirigit a persones majors d'edat que  hagen llogat un pis entre l'1 de gener i el 31 de desembre 2021. Ingressos unitat de convivència entre 2.084,47 i 20.844,72 € (0,3 - 3 vegades IPREM). Subvenció: fins al 50% de les despeses.

   
 • Llogar ta casa amb la Borsa d'Habitatge Públic
  Ajuda Ajuntament

  Registre de vivendes de l'Ajuntament on el veïnat pot inscriure un habitatge que tinga disponible. L'Ajuntament te'l lloga i paga la mensualitat.


Rehabilitació

 • Pla de la Vila: si tens una casa o un negoci en el centre històric
  Ajuda Ajuntament
  Ajudes per a fomentar la revitalització i millora del nucli històric tradicional de la Pobla de Vallbona.
  Subvenció:
  A) Rehabilitació i millora de cases i edificis catalogats o amb interés al nucli històric; B) Informes per a la documentació tècnica i arqueològica
  C) L'adquisició de béns d'equipament per a empreses o autònoms de La Vila amb establiment obert al públic en planta baixa.
   
 • Pla Renhata de reformes: si vols adaptar a condicionar la casa
  Ajuda Generalitat
  Ajudes a la REFORMA de zones humides en vivendes i adaptacions per a persones amb diversitat funcional, mobilitat reduïda i domòtica per a millorar accessibilitat. Destinat a propietaris, usufructuaris o arrendataris empadronats a l'habitatge abans de la sol·licitud. Per a edificis de més de 20 anys o destinats a persones amb mobilitat reduïda. Import protegible entre 2.000 i 12.000 euros d'obres executades entre l'1 de gener i el 24 de maig de 2021. Subvenció des del 5% fins a 6.000 euros.
 • Pla IEE.CV Informes tècnics per a reformes:
  Ajuda Generalitat
  Ajudes per a la redacció d'informes d'avaluació d'edificis antics previs a la seua rehabilitació. Persones beneficiàries: Propietaris o comunitat de propietaris d'edificis de més de 50 anys. SUBVENCIÓ des del 20% de l'import protegit fins a 4.500 euros.
  Ajuda Ajuntament
  Informes per a la documentació tècnica i arqueològica d'immobles ubicats al nucli històric catalogats o amb interés patrimonial

* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :