Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Membres de la Intercomarcal de Podem Comarques d'Interior realitzaran una "Trobada" a La Pobla de Vallbona el dissabte 30 de maig

Segons informen des de la seua organització, serà dissabte que ve, 30 d'abril, quan tindrà lloc la Trobada Intercomarcal de Podem Comarques d'Interior. 

Es tracta, segons informen d'una estructura organitzativa que agrupa les comarques del Camp de Túria, la Vall Cofrents-Aiora, la Plana d'Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Serranía i el Racó d'Ademús. L'acte se celebrarà en el municipi de La Pobla de Vallbona  (C/Senyera, 33) i donarà inici a les 11:00h.

L'acte constarà de set taules informatives, en les quals es tractaran les principals problemàtiques comunes als municipis que conformen el territori i com s'està treballant des de Podem per a solucionar-les. 

S'exposaran les accions dutes a terme des de la Intercomarcal per a millorar la vida de les veïnes i veïns de les citades comarques i la protecció del seu territori.

La temàtica de les taules informatives girarà entorn a Sanitat, Energia, Habitatge, Protecció de territori, Feminismes, Protecció animal i Comunicacions.

En elles es parlarà sobre com afecta l'ampliació del Port de València a les Comarques d'Interior, els projectes de macroplantes fotovoltaiques que amenacen el territori, es donaran a conéixer les Comunitats Energètiques Locals, es tractarà la futura reversió de l'hospital de Manises, la deficient situació de l'Atenció Primària que estem patint, entre molts altres assumptes.

L'esdeveniment comptarà amb la participació de membres de l'executiva de Podem PV, entre ells s'espera a la Coordinadora de Podem, Pilar Lima.

"Des del Consell de Coordinació de la Intercomarcal, es mostren il·lusionats per la realització de l'acte, ja que després de la posada en marxa d'aquesta estructura i les limitacions dels dos últims anys, a causa de la pandèmia, ha arribat el moment de tornar als carrers, tindre contacte amb les nostres veïnes de manera presencial i parlar sobre les problemàtiques que a totes ens concerneix i el treball a realitzar per a resoldre-les", manifesten en la seua informació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon