Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria posa en marxa l'esdeveniment de dinamització comercial "La Plaça dels Dissabtes"



La plaça Major acollirà tots els dissabtes un mercat amb productes artesans i ecològics acompanyat de diferents activitats d'ambientació


Artesania, productes ecològics, música, història i una infinitat d'activitats a l'aire lliure cada setmana. 'La Plaça dels Dissabtes' és la nova proposta que posa en marxa l'Ajuntament edetà, des de la Regidoria de Foment Econòmic, per a revitalitzar un dels centres neuràlgics de la comarca del Camp de Túria, la plaça Major de Llíria. La cita serà cada dissabte al matí a partir d'este pròxim 30 d'abril. 

Este projecte de dinamització comercial del centre de la ciutat presentarà una oferta de productes artesanals i ecològics agroalimentaris, acompanyada de diferents activitats d'ambientació. Per a este primer dia, i coincidint amb el Dia Mundial del Jazz, la formació musical València Hot Five amenitzarà la jornada. 

Esta nova aposta municipal pretén generar un nou pol d'atracció comarcal cap al centre de Llíria tots els matins dels dissabtes. "Representa una evolució del mercat agroalimentari que celebràvem quinzenalment i una alternativa al Mercat del Dijous que fins abans de la pandèmia se celebrava en la plaça Major", ha assenyalat l'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea. 

"Volem fomentar un espai on productors i consumidors connecten directament, en un entorn únic i singular sota el marc de Ca la Vila. Així, pretenem tornar a generar eixe espai lúdic, cultural i comercial i atraure cap a ell no sols als llirians i llirianes, sinó a totes les poblacions veïnes", ha assegurat el regidor. 

Venda de productes i ambientació
Els comerciants de Llíria i de tot el Camp de Túria tindran l'oportunitat d'exposar en este mercat el millor de la seua oferta cada dissabte entre les 9.30 i les 13.30 hores. L'alimentació tindrà especial rellevància, amb productes triats de temporada i quilòmetre zero, i una variada selecció d'aliments ecològics. També els artesans tindran el seu espai.

La sostenibilitat serà un valor diferencial per a tots els comerciants que decidisquen ser part d'este projecte. El comerç de proximitat, el respecte al medi ambient i les compres ecològiques seran alguns dels seus grans atractius.

A més, els més menuts podran divertir-se en les activitats d'ambientació programades, i tota una agenda repleta de sorpreses per a joves i adults que es desenvoluparà durant totes les setmanes de 'La Plaça dels Dissabtes'. I com no podia ser d'una altra manera, la música tindrà una especial cabuda a la Ciutat Creativa de la UNESCO. 

Els bars i restaurants dels carrers més cèntrics de Llíria també podran oferir menús especials amb el millor de les seues cartes perquè els visitants puguen enriquir la seua matinal sabatina amb el clàssic 'esmorçaret' o dinar en qualsevol de les agradables terrasses de la zona.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon