Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana realitzarà la primera Fira d'Associacions es el pròxim 30 d'abril



  L'esdeveniment se celebrarà en la plaça del País Valencià i comptarà amb la presència d'associacions elianeres

La primera Fira d'Associacions ja té data. Serà el dissabte 30 d'abril a partir de les 10 hores en la plaça del País Valencià. En ella, es donaran cita una trentena d'associacions municipals de tota mena i, a més, es duran a terme diverses actuacions i exhibicions en l'escenari que es montarà en la mateixa plaça.

Amb aquesta fira, les associacions de la localitat pretenen acostar a la població a les activitats que realitzen i donar difusió de la seua labor.

La jornada comptarà amb actuacions de dansa, música, esport i poesia, entre altres, i es farà una paella al migdia per a tots els assistents.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat als elianers i elianeres a acudir el pròxim dissabte 30 a aquesta primera Fira d'Associacions: "aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l'associacionisme i mostrar a la ciutadania el teixit associatiu de l'Eliana", ha declarat.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon