Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana acull la jornada 'Jutges de Pau per la Mediació L'acte, inaugurat per l'alcalde, Salva Torrent, ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo

L'Eliana ha acollit aquest matí al Centre Sociocultural la trobada 'Jutges de Pau per la Mediació', organitzada per la Universitat de València i la Generalitat Valenciana. L'acte, al qual han assistit jutges de pau de la provincia de València, ha estat inaugurat per l'alcalde, Salva Torrent i ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

La jornada té com a objectiu formar tant als jutges de pau titulats, com als jutges de pau suplents i secretaris judicials i mostrar les claus de la mediació que es recullen a la llei de la Comunitat Valenciana. Durant l'acte, que també ha comptat amb la presència de la directora de la càtedra, Silvia Barona, del director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García, i del jutge de pau de l'Eliana, Rafael Desco, els participants han pogut debatre sobre el passat i el present de la figura del jutge de pau.

En la seua clausura Bravo ha agraït la seua implicació per a afermar la mediació com a alternativa als tribunals per l'estalvi en temps i diners que suposa i ha recordat que la Generalitat ofereix mediació gratuïta per a totes les víctimes i per a les persones amb diversitat funcional.

L'alcalde, Salva Torrent, ha agraït la visita a l'Ajuntament de la consellera que ha signat per primera vegada en el Llibre d'Honor i ha destacat la importància de la figura del jutge de pau per a la ciutadania.
comunicacio * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :