Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament millorarà l'evacuació de pluvials a la part baixa de Benaguasil


Les obres, que formen part de la primera fase del projecte de construcció d'un dipòsit de tempestes, pretenen recollir les aigües pluvials a la part baixa i conduir-les fins a una bassa.

L'Ajuntament de Benaguasil durà a terme la construcció d'una nova conducció de pluvials per solucionar els problemes de capacitat del col·lector del carrer de l'Aigua, i una bassa d'infiltració per recollir aquestes aigües. L‟actuació s‟emmarca dins de la primera fase del projecte de construcció d‟un dipòsit de tempestes de 5.000 m3 de capacitat.

El projecte consisteix en la construcció d'un nou col·lector de pluvials que recull les aigües a la part baixa i els aboqui a una bassa d'infiltració. En concret es tracta d'una canalització de PVC de 500 i 630mm de diàmetre que conduirà les aigües de vessament captades a través d'embornals lineals situats a la cruïlla entre les carrers Llíria o Pedralba, fins a una bassa d'infiltració situada a terrenys annexos al futur tanc de tempestes.

La intervenció, que supera els 120.000€, respon a la necessitat d'alleujar la recollida d'aigües pluvials quan es produeixen precipitacions de certa intensitat en un espai de temps breu, i la xarxa de col·lectors existents és incapaç d'evacuar i gestionar els cabals que baixin pels carrers Pedralba i Llíria.

"El projecte ha superat ja la fase de licitació i queda pendent resoldre l'adjudicació administrativa i poder començar a un compromís de l'Ajuntament de Benaguasil amb la ciutadania", han assenyalat des del govern local, que segueix "apostant per la millora de les infraestructures" de recollida de pluvials per minimitzar els efectes de les pluges intenses i millorar la captació i evacuació de les aigües procedents de la part alta"

.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon