Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Final d'abril tornarà "El Diari La Veu del País Valencià" #RecuperemDiariLaVeu

  


Així s'ha informat en la reunió del Consell de seguiment anual que ha tingut lloc en el Micalet i en el qual els assistents hem pogut rebre, amb alegria, la informació que ara s'anuncia. Serà a final del mes que "El Diari La Veu del País Valencià" recuperarà la seua capçalera, segons s'ha informat; per tant en el mes de maig estarà de nou en marxa. Actualment es pot llegir a la capçalera "NosaltresLaVeu". 

A la reunió s'ha criticat a les institucions de l'administració  pel repartiment de les ajudes als mitjans de comunicació, que segons l’editor "no s’adeqüen als interessos del País Valencià, en tant que els mitjans en valencià estan molt lluny de ser els que més suport reben per part de les administracions.  Per això, des de fa temps el diari va començar una actuació de cerques d'agermanaments i d'aportacions individuals. Ha sigut el creixement d'eixos agermanaments i aportacions  que permetrà tindre independència i, a més, poder-se mantindre mínimament".

Segons s'ha informat i ha quedat publicat al propi diari: "Aquest 2021, el mitjà ha comptat amb més ingressos que despeses, realitat assolida gràcies al fet que els agermanats han aportat més del 60% del pressupost. La voluntat és anar incorporant periodistes conforme se sumen agermanats –un redactor per cada 200 aportacions– i anar poder cobrint informativament l'actualitat política, social, econòmica i cultural de les distintes zones territorials del País Valencià. Amb la suma d’agermanats assolida a finals de l’any passat, el diari ja va incorporar un redactor a les comarques del sud.

Els agermanats poden aportar des de 12 euros l’any fins a 6.000, tot i que la quantitat més habitual és de 150 euros anuals per persona. Mil d’aquestes dotacions de 150 euros són el mínim per a millorar el diari"

 Felicitacions i Bona tornada! Diari La Veu del País Valencià, des de Crònica Camp de Túria.

El Diari La Veu  es publica també en llicència Creative Commons, com també ho fa Crònica Camp de Turia. Una llicència que permet que els articles i publicacions puguen ser republicats amb facilitat per altres mitjans, la qual cosa accelera l'extensió de les mateixes entre la ciutadania.

#RecuperemDiariLaVeu

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. . Informa't ací

Intervenció durant la reunió.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon