Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Escolars de Riba-roja del Túria, la Pobla de Vallbona, Villar del Arzobispo i Llíria participen en les Miniolimpiades de Vilamarxant


Escolars de Riba-roja del Túria, la Pobla de Vallbona, Villar del Arzobispo i Llíria van disfrutar de les diferents modalitats esportives que es van disputar i van rebre una medalla per la seua participació.

Des del Club Atletisme Vilamarxant, organitzador de la cita esportiva, s'ha fet una gran valoració del dia i van agrair a clubs, pares i xiquets per l'excel·lent comportament.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Esports, Gabriel Castellano, van presenciar en directe la cita esportiva i en la qual més de 70 esportistes es van divertir practicant les disciplines de llançament de javelina, llançament de pes, salt de longitud, carreres de diferents distàncies i relleus per equips.

En la classificació general, el club de la Pobla de Vallbona va resultar vencedor, mentre que l'equip local de Vilamarxant va acabar en segona plaça. Villar del Arzobispo va ocupar el tercer lloc del podi final d'una cita que va tindre la col·laboració del club d'atletisme local, l'Ajuntament i la Mancomunitat Camp de Túria.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports, va destacar la gran participació: "Ahir vam viure un dia espectacular a l'aire lliure amb desenes de xiquets i xiquetes disfrutant de l'esport".

"Estes Miniolimpiades han reunit esportistes de molts municipis de la comarca i estem convençuts que, a poc a poc, gràcies a l'esforç de tots les convertirem en un referent anual de tota la comarca del Camp de Túria", ha acabat el regidor.

Açí es poden veure els resultats




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon