Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori de Llíria organitza la Setmana Cultural "Gaspar Sanchis" 2022



Les activitats se celebraran del 8 al 13 d'abril

El Conservatori Professional de Música de Llíria celebrarà del 8 al 13 d'abril la segona setmana cultural dedicada a qui fora el seu director durant 12 anys, Gaspar Sanchis. "Esta programació especial d'activitats representa, de nou, un homenatge pòstum a este professor, pel seu treball en el centre i la seua aposta per dotar-lo d'una setmana cultural anual de qualitat per a l'alumnat i el públic en general", ha destacat el regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García.

En esta edició, els actes programats recuperen la total presencialitat després d'haver de realitzar-los l'any passat en format en línia per la situació de la pandèmia. La Setmana Cultural "Gaspar Sanchis" s'iniciarà este divendres, 8 d'abril, a les 18.00 hores al conservatori amb la presentació de les jornades. 

Posteriorment, a les 19.00 hores, el reconegut quartet de flautes Neuma oferirà l'espectacle "Origen". Per a este concert, obert a tot el públic, serà necessari reservar prèviament en l'App o web municipal. 

La programació d'activitats contempla diferents tallers, conferències, exposicions i masterclass impartides per un professorat de reconegut prestigi.

A més, es realitzaran altres dos concerts oberts al públic en general. L'11 d'abril, a les 19.00 hores, se celebrarà un concert pedagògic de violí i violoncel a càrrec dels professors de l'Orquestra de València Manuel Segarra i David Forés. Mentre que, el 13 d'abril, el concurs-recital de música de cambra del Conservatori de Llíria servirà per a tancar la programació. L'accés a estes actuacions serà lliure fins a completar aforament. 

L'edil d'Ensenyaments Artístics, Paco García, ha destacat que esta setmana cultural "ofereix a l'alumnat del centre una formació complementària de primer nivell, al mateix temps que contribueix a acostar a la ciutadania la dinàmica activitat del conservatori municipal". 
 


Prensa.Lliria * Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon