Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Botànic presenta la seua proposta de taxa turística que podran aplicar els ajuntaments després d'un any de moratòria


   Els tres grups que donen sustente al Consell del Botànic (PSPV, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida) han presentat aquest dilluns la seua proposta de taxa turística, que podran aplicar els ajuntaments quan passe un any de moratòria des de la seua aprovació. Tindrà un cost segons la categoria de l'establiment i els consistoris podran establir dos trams anuals per a la seua aplicació segons la temporada turística.

   Així s'arreplega en la proposta de llei d'aquest Impost Valencià sobre Estades Turístiques, el nom oficial d'aquesta "taxa turística" que els socis del Botànic discuteixen des de 2016. Ara comença una tramitació que s'espera que concloga sobre el mes de novembre, amb el que aquest tribut no podria aplicar-se abans de 2024 tenint en compte la moratòria.

   La taxa planteja nou exempcions a la seua aplicació, entre elles les estades dels menors de 16 anys, les motivades per la salut o les de competicions esportives oficials; una quota diària que va des dels 50 cèntims de les pensions i els càmpings fins als dos euros dels hotels de luxe i una limitació de set dies.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon