Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen els cursos d'espanyol per a refugiats ucraïnesos a l'ElianaLa iniciativa forma part de les accions promogudes per l'Ajuntament per a facilitar la seua integració en la localitat

Aquest dijous, 28 d'abril, ha començat en el Centre Municipal de Persones Adultes (EPA) el curs d'espanyol bàsic dirigit a les persones refugiades ucraïneses que han arribat recentment al municipi i a altres punts de la comarca fugint del conflicte bèl·lic.

Així un total de 40 persones, la majoria dones, rebran classes tres dies a la setmana en un únic grup que, posteriorment, es podrà incorporar a la resta de nivells A1/A2/B1 d'espanyol per a estrangers que venen funcionant des del mes de setembre i que formen part de l'oferta anual estable del centre de formació.

Aquest curs, impartit per dos professors de l'escola i que s'estendrà fins al pròxim 17 de juny, forma part de les accions promogudes per l'Ajuntament per a ajudar a integrar a refugiats ucraïnesos que acullen desenes de famílies elianeres, a través de l'aprenentatge de la llengua.

L'alcalde, Salva Torrent, els ha donat la benvinguda aquest matí i ha tornat a condemnar la guerra i a mostrar el suport de l'Eliana al poble ucraïnès. "L'Ajuntament estarà fent costat a les famílies acollidores per a agrair el seu esforç i solidaritat", ha remarcat.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :