Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ampliat el termini per a participar en el VIII esdeveniment per a guionistes 'One to one'


    -

   L'esdeveniment per a guionistes 'One to one', organitzat per la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i l'associació Escriptors de l'Audiovisual Valencià (EDAV), ha ampliat fins al pròxim 18 d'abril el termini per a participar en la seua octava edició.

   Dirigida autores i autors en busca de producció per als seus projectes, aquesta iniciativa va nàixer en 2015 amb la voluntat d'impulsar el desenvolupament de projectes audiovisuals de la Comunitat Valenciana, informen els responsables de l'activitat en un comunicat.

   La proposta està oberta a guionistes amb un projecte de ficció per a cinema o televisió en fase d'escriptura o desenvolupament, i que busquen productor o coproductor per a la seua realització.

   Una comissió, compostes per membres d'EDAV, del Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana i de les associacions professionals de productors col·laboradores, seleccionarà fins a un màxim de dotze projectes --sis de cinema i sengles de televisió--, que podran participar en l'esdeveniment One to one que es desenvoluparà del 29 de juny a l'1 de juliol.

   Les dos primeres jornades es dedicaran a preparar les presentacions dels projectes escollits, i el dia 1 de juliol se celebrarà el pitch i les reunions one to one amb els productors convidats.

   Tots els projectes participants tindran també l'oportunitat d'accedir al mercat en línia de Filmarket Hub a través d'una invitació exclusiva, valorada en 399 euros, que inclou l'exhibició en el catàleg de la plataforma durant temps il·limitat. A més, seran recomanats i es facilitarà l'accés a les més importants empreses del sector audiovisual i fons de finançament en busca de projectes.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon