Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Vilamarxant torna a obrir el Parc de Monte Horquera després d'importants remodelacions


La regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Vilamarxant ha conclòs les tasques de reparació i millora en esta àrea recreativa, sobre la qual s'ha treballat durant mesos després d'anys d'abandó. Així mateix, s'han reparat diferents aspectes després de les intenses pluges del passat mes de març.

D'esta manera, els veïns podran disfrutar ja d'este parc recreatiu durant les pròximes vacances de Setmana Santa que comencen la setmana pròxima.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, ha assegurat que estes actuacions permetran que la ciutadania disfrute d'un espai pensat per a adults, joves i xiquets.

"Cada dia treballem per a aconseguir que les àrees recreatives del municipi, ja siguen en l'extraradi o en el nucli urbà, es troben en les millors condicions possibles perquè la ciutadania puga disfrutar, divertir-se i desconnectar", ha comentat el regidor.

D'altra banda, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat la seua alegria per poder inaugurar esta nova àrea recreativa: "Els veïns de Monte Horquera disposen d'un lloc perfecte per a divertir-se a l'aire lliure després de l'excel·lent treball realitzat per la regidoria d'Obres i Serveis".

"Des del començament de la legislatura hem volgut que tots els veïns tant del nucli urbà com de les urbanitzacions disposen d'un poble perfecte per a fer realitat el seu projecte de vida. I, amb esforç, estem aconseguint-ho", ha indicat el primer edil.

L'empresa contractada per a la realització del parc ha netejat, esbrossat i podat l'àrea per a deixar-lo en perfectes condicions, entre altres tasques prèvies. També s'ha sembrat gespa en la parcel·la de joc infantil i instal·lat capçals de reg per aspersió.

Després d'estes actuacions s'ha readaptat el parc infantil amb diverses instal·lacions noves com una tirolina, un tobogan, una paret grassó o la instal·lació de sòl de cautxú.

imatge del Parc d'arxiu



* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon