Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant llança el l Concurs de Fotografia “El Cor del Túria”

    


L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Turisme, ha posat en marxa el l Concurs de Fotografia "El Cor del Túria", amb el qual pretén promoure i divulgar turísticament el patrimoni cultural i natural de Vilamarxant, així com fomentar la creativitat artística i el coneixement social de la memòria de la localitat.

Per això, es busquen fotografies que mostren, d'alguna manera, els atractius turístics del municipi, el seu patrimoni monumental, els llocs d'interés, la gastronomia, l'esport i també totes les activitats festives. 

Les persones interessades a participar han d'enviar les seues fotografies a turisme@vilamarxant.es abans del 30 d'abril.

El jurat, compost per un tècnic de l'àrea de Turisme, un expert en l'àmbit de la fotografia o de les arts i un empleat de l'ajuntament, realitzarà la fallada el dissabte 2 d'abril.

La fotografia guanyadora obtindrà un premi de 300 euros i, a més, s'entregaran 12 premis de 100 euros.

Les bases del concurs poden consultar-se en el pdf.


*
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon