Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra: Un concurs decidirà el cartell de la 16 Fira de la Calderona i la 50 edició del Dia de la Cirera


Un concurs decidirà el cartell de la 16 Fira de la Calderona i la 50 edició del Dia de la Cirera que després de dos anys de parada obligada per la situació sociosanitària podrà celebrar-se enguany el 4 i 5 de juny. La cita que és un aparador de l'oferta turística del municipi i de molts altres pobles de la Calderona.

Al concurs podran participar totes les persones majors de 16 anys que podran enviar quantes obres consideren des de hui. El termini per enviar les obres comença hui i acaba el 30 de març. L'1 d'abril el jurat haurà seleccionat les tres obres que s'exposaran a l'oficina de Turisme i que podran passar a una segona fase de selecció en la qual es decidirà la persona guanyadora del concurs que servirà per anunciar la fira de la Calderona i Dia de la Cirera.

"El concurs vol fomentar la participació de totes i tots i implicar a la ciutadania en una festa molt arrelada al nostre poble" manifesta l'alcaldessa de Serra i responsable de Turisme, Alicia Tusón. I afegeix, "Estem treballant ja per coordinar les activitats que formaran part de la fira de la Calderona i dia de la Cirera en un any en què podrem celebrar el 50 aniversari d'aquesta festa que promou Serra com a destinació turística."

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon