Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra fa un reconeximent a 6 joves esportistes en el dia de la Dona

L’Ajuntament de Serra ha volgut celebrar el dia de la Dona fent un xicotet homenatge a 6 adolescents i xiquetes de la localitat que durant l’any passat han destacat en diferents disciplines de dansa i esport obtenint les màximes puntuacions en diferents campionats nacionals i internacionals. Les joves d’entre 10 i 16 anys van ser rebudes ahir al consistori per l’alcaldessa, Alicia Tusón, i el regidor de Promoció Cultural, Borja Martínez i i la regidoria d’Esports, formada per Inma Bartual i Carlos Montalbán.

Quatre de les joves homenatjades practiquen la dansa, una el frontenis i altra la gimnàstica eròbica. Leire Barona va quedar campiona d’Espanya de Frontenis Preolímpica en la categoria absoluta. Lucía Pechuán i Alba Domingo, van quedar primeres al concurs internacional de dansa, CND Europa, a Lucca, Itàlia, en la categoria 1 amateur. Bianca Navarro, primer premi de dansa al concurs nacional Vive tu Sueño i Celia Pechuán tercera al mateix concurs. Les dos participaran a la final internacional a París el pròxim setembre. Nerea Montagud va obtindre la medalla de plata al campionat d’Espanya Aeròbic.

Un acte que amb motiu del Dia de la Dona vol fer públic el “reconeixement al treball, dedicació i esforç d’aquestes xiquetes que compatibilitzen els estudis amb moltes hores de dedicació i entrega en la dansa, el frontenis i la gimnàstica aeròbica” va manifestar l’alcaldessa durant l’acte. Tusón va voler donar l’enhorabona a les xiquetes i le famílies per l’esforç de totes elles.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon