Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segona Fase del projecte europeu Bridge 2030 a Benaguasil

L'Ajuntament de Benaguasil proposa aquesta iniciativa, cofinançada per la UE en el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+

Benaguasil acollirà de l'11 al 13 d'abril la II Jornada del programa europeu Bridge 2030 per a donar a conéixer l'Agenda 2030 i implicar els joves en la gestió pública.

Sota el títol "Defensant les nostres propostes", l'alumnat de l'IES Benaguasil aprofundirà en la redacció de les propostes locals treballades en la primera jornada per a ultimar la idea que presentaran en el 'ple' en la fase final del projecte, a més de xarrades en matèria d'oratòria i exposició de projectes.

Durant aquesta jornada, també es fomentarà la col·laboració i cooperació amb altres grups promovent un intercanvi d'idees que resulte beneficiós per a tots. A més, els joves estaran acompanyats per prenedors de decisions i experts que els ajudaran a debatre, fomentar la consecució dels *ODS a Benaguasil i proposar el futur que volen per al seu municipi.

El regidor de l'àrea, Stephane Soriano ha destacat la importància de continuar treballant en les activitats de participació juvenil del Programa Erasmus+ que "promouen, impulsen i faciliten la participació dels joves en la vida democràtica d'Europa a nivell local, regional, nacional i europeu", i ha avançat la creació d'un "Consell de la Joventut o una altra organització juvenil que, amb el suport de l'Ajuntament, lidere i promoga activitats juvenils en el municipi i defense els drets i objectius dels més joves".Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :