Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana destinarà 60.000 euros a ajuda humanitària i noliejarà un bus per a recollir a refugiats





El concert solidari per Ucraïna celebrat en la localitat el passat diumenge va aconseguir recaptar més de 4.000 euros

L'Ajuntament de l'Eliana va acordar divendres passat habilitar una nova línia pressupostària d'ajuda humanitària d'emergència, dotada amb 60.000 euros provinents dels fons municipals i que es destinaran a l'auxili de les famílies ucraïneses que el necessiten. A més, noliejarà un autobús des de l'Eliana per a ajudar a eixir d'Ucraïna a les persones afectades pel conflicte bèl·lic.

El concert solidari celebrat diumenge passat, organitzat per la Fundació Junts Per la Vida en col·laboració amb l'Ajuntament, va omplir les més de 500 localitats de l'Auditori Municipal. L'acte, que va comptar amb la participació del Cor de la Unió Musical de l'Eliana, el Cor de l'Eliana i el seu Escoleta, de l'Escola Coral de l'Eliana, del Cor del CEIP Garbí, del Cor Veus del Túria i del Cor Seele, va aconseguir recaptar 4.300 euros en metàl·lic, a més de l'aportat a través de transferències bancàries. Tots aquests diners anirà destinat a ajudar al poble ucraïnés. 

L'Eliana compta ja amb 40 famílies disposades a acollir a persones refugiades, i per a aquelles que també estiguen interessades, l'àrea de Serveis Socials ha posat a disposició els telèfons d'atenció a la ciutadania 96 275 80 30 (ext. 504, 515 i 535) per a facilitar la recollida de dades. D'altra banda, dissabte passat va finalitzar la campanya de recollida de material a la Biblioteca que va acumular més de 400 caixes de material sanitari, tèxtil i aliments no peribles. Tot aquest material s'ha enviat al centre logístic de la Generalitat Valenciana habilitat en la Fira de Mostres de València, des d'on eixirà en els pròxims dies direcció a Ucraïna.

L'alcalde, Salva Torrent, ha mostrat la seua satisfacció amb la resposta de la ciutadania elianera per haver demostrat, de nou, el seu caràcter més solidari. "L'Eliana s'ofereix a prestar tota l'ajuda i el refugi necessari per a donar resposta al vessant humanitari d'aquesta crisi global", ha afegit.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon