Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La "XX Fira del Comerç" de Riba-roja tindrà com a data de realització els dies 7 i 8 de maig de 2022
Obertura de termini per a participar els comerços minoristes locals en la XX Fira del Comerç


La Fira de Comerç de Riba-roja, no solament és una exposició d'articles oferits en els comerços al detall de Riba-roja sinó que, a més, és una manifestació cultural i atracció lúdica que ara com ara s'ha convertit en un dels esdeveniments més importants de la nostra localitat posicionant el comerç en el lloc que li correspon, sent referent de la comarca i fins i tot de la Comunitat Valenciana.

La "XX Fira del Comerç" tindrà com a data de realització els dies 7 i 8 de maig de 2022 encara que el sector restauració inaugurarà el "Racó del Menjar" el divendres dia 6 de maig (posteriorment es publicaran les bases que regulen al sector restauració), amb el següent horari:
Divendres, 6 de maig de 2022, en horari des de les 19h del 6 fins a les 2h del 07de maig. (Exclusivament per als bars)
Dissabte, 7 de maig de 2022, Inauguració oficial: A les 18.30 h.
Diumenge, 8 de maig de 2022 des de les 11.00 a 14.00 hores i des de les 17.00 a les 21.00

Per a la sol·licitud de participació i termini, la reserva de l'expositor haurà de formular-se en l'imprés de "Sol·liciud de participació" normalitzat que, una vegada emplenat, haurà de presentar-se preferiblement a través del Registre d'Entrada de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, des de la publicació de les presents bases fins a 12 d'abril de 2022.

Les casetes tindran unes dimensions de 3X4 i seran de forja i cortines laterals i, hi ha una caseta muntada en l'ADL per a aquells comerços que vulguen veure-la per a saber dimensions i poder planificar la seua decoració.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon