Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Xarxa de Biblioteques de Llíria posa en marxa el projecte infantil Bebeteca



El programa està dirigit a menors de 6 anys, familiars i professorat


La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria ha creat el programa infantil Bebeteca, un nou espai de foment de la lectura adaptat per als menors de 6 anys. L'alcalde Joanma Miguel i l'edil de l'Àrea, Paco García, van visitar la primera activitat d'este projecte que es realitza a l'Agència de Lectura. 

El regidor ha volgut destacar que la lectura "és un hàbit molt important per a afavorir el desenvolupament intel•lectual i emocional dels més menuts. Incloure-la en la seua rutina diària estimula la seua imaginació, els proporciona habilitats en l'adquisició de la parla i augmenta els vincles afectius amb les persones adultes amb les quals comparteixen eixos moments".

El programa Bebeteca està dirigit a menors de 6 anys, familiars, i persones educadores i professionals relacionats amb la infància. 

Així, Paco García ha assenyalat que este projecte "suposa una remodelació de l'Agència de Lectura per a proporcionar un espai més ampli i atractiu per als més menuts, amb un increment dels materials de suport i l'ajuda de personal especialitzat en este públic infantil".

La Bebeteca és un conjunt d'activitats per a propiciar el desenvolupament dels xiquets i xiquetes, i per a ajudar les famílies a introduir la lectura en la seua vida com un hàbit divertit i satisfactori. Al mateix temps, ofereix la possibilitat de socialitzar per als menors i per a les famílies, compartir experiències, coneixements i iniciatives.

Està impartit per personal qualificat que selecciona els materials més apropiats per al menor, i per a assessorar les famílies en el seu procés d'acostament al llibre i la lectura. Compta amb una col•lecció de materials com a llibres, jocs o multimèdia, pensats per a la seua educació, aprenentatge i diversió.

La pròxima sessió de la Bebeteca serà el contacontes "Les primeres cançons" per a bebés de 0 a 2 anys. L'activitat es realitzarà el 31 de març a les 17.00 hores en l'Agència de Lectura. És necessari inscriure's prèviament en el telèfon 962780827 o en la web de la biblioteca.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon