Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La població rep amb molt bona acceptació el programa 'Ben-estar familiar' de l'ElianaArranquen les sessions dirigides a pares i mares per a tractar problemàtiques com la influència del grup d'iguals, d'internet o de les xarxes socials

L'Ajuntament de l'Eliana continua amb el programa de Serveis Socials 'Ben-estar familiar', posat en marxa en col·laboració amb l'IES l'Eliana, en el qual estan participant diferents famílies del municipi. Durant el curs escolar alumnat del centre assisteix, amb caràcter mensual, a sessions de formació i sensibilització i recentment ha arrancat la programació dirigida a progenitors per a tractar algunes de les problemàtiques amb major incidència en la població adolescent com la influència del grup d'iguals, d'internet o de les xarxes socials.

Amb aquest programa, que s'estendrà fins a final de curs, el consistori busca crear un espai de desenvolupament i entrenament d'habilitats per a la vida que oferisquen oportunitats per al desenvolupament integral, apoderament i cohesió familiar, en pro del foment del bon tracte a la infància i el benestar familiar.

En aquest sentit l'edil de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha reafirmat el compromís municipal amb les famílies elianeres i ha recordat que es tracta d'un programa que es canalitza a través de l'institut i que compta amb una demanda creixent.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon