Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Concejalía de Infancia de Llíria pone en marcha un servicio de ludoteca en el Espai Jove


La Regidoria d'Infància posa en marxa un servei de ludoteca a l'Espai Jove

La iniciativa té com a objectiu facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral


La Regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Llíria iniciarà el pròxim 11 d'abril un nou servei de ludoteca que pretén apostar per la conciliació de la vida familiar i laboral. El projecte "Aula Lúdica" s'emmarca dins del Pla Corresponsables finançat amb fons del Ministeri d'Igualtat. 
 
El servei de ludoteca, que es prestarà a l'Espai Jove, està dirigit a menors de la localitat d'entre 3 i 12 anys, i estarà disponible fins al pròxim mes d'agost. Les seues activitats es desenvoluparan de dilluns a dijous en horari de 17.00h a 19.30 hores.

El regidor d'Infància i Joventut, Vicent Lis, ha destacat que l'Ajuntament de Llíria "té entre les seues prioritats el ple desenvolupament de la infància del municipi a través d'actuacions de suport a les famílies, com la cura i la conciliació familiar, al mateix temps que es contribueix a garantir el principi d'igualtat entre dones i homes". 

Gràcies al finançament econòmic del Pla Corresponsables de l'Institut de la Dona, es posarà en marxa este servei de ludoteca en horari no lectiu, "amb l'objectiu de prestar cobertura a les necessitats de conciliació de famílies amb menors i facilitar, a més, la creació d'ocupació de qualitat en el sector de les cures", ha afegit.

Per a participar en el servei "Aula Lúdica" és necessari inscriure's prèviament a l'Espai Jove a través del telèfon 607037796 o el correu electrònic lliriajove@lliria.es. El termini per a apuntar-se estarà obert fins al pròxim 7 d'abril.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon