Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esclafit Teatre inicia el cicle de companyies valencianes en el Rialto amb 'Germans'


   -

   El Teatre Rialto de València posa en cartell, del 24 al 27 de març, l'obra 'Germans', d'Esclafit Teatre. Amb aquestes representacions, s'inicia el cicle d'exhibició de companyies valencianes que portarà a aquest escenari deu propostes de companyies valencianes de teatre, dansa i circ, i que s'allargarà fins al mes de juny.

   'Germans' és una comèdia de Pasqual Alapont, interpretada per Morgan Blasco i Alberto Baño i dirigida per Ivan Jiménez. Es tracta d'una comèdia "amb situacions i diàlegs hilarants, amb aquell punt de tendresa i risc que està sempre present en els textos d'Alapont", destaca el Institut Valencià de Cultura (IVC) en un comunicat.

   Els germans Paco i Gaspar es troben per a vendre la casa i arreglar l'herència familiar després de la mort del seu pare. Des que Paco va emigrar a Colòmbia amb Montse, només s'han vist una vegada i, des d'això, han passat ja vint-i-cinc anys. Mentrestant, han ocorregut moltes coses i cadascun ha fet la seua vida. No obstant això, tots dos continuen ancorats en el temps que van compartir de més joves i també en la relació d'amor-odi que van mantindre amb el seu pare.

   El pròxim espectacle del cicle de companyies valencianes serà 'Els Villalonga', de L'Horta Teatre, que estarà en el Teatre Rialto del 31 de març a l'1 d'abril.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon