Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els edificis de l'IVC rebutgen la invasió i "la malignitat de les guerres" amb paraules de Fuster


    -

   L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha penjat en els vestíbuls i les façanes dels edificis que acullen els seus organismes culturals pancartes en les quals cita al pensador valencià Joan Fuster per a expressar el seu rebuig a la invasió d'Ucraïna ordenada pel president rus, Vladimir Putin.

   Així, en enclavaments com l'edifici Rialto, en plena plaça de l'Ajuntament de València, que acull La Filmoteca es pot veure un gran cartell amb una cita extreta de l'obra 'Diccionari per a ociosos' de l'assagista de Sueca.

    "Els pobles han estat, i cada dia més, en condicions d'adonar-se de la malignitat de les guerres i d'actuar per evitar-les". (Els pobles han estat, i cada dia més, en condicions d'adonar-se de la malignitat de les guerres i d'actuar per evitar-les.), resa la pancarta.

   Des de l'IVC recalquen que "el cinema, les arts escèniques i la música també són armes per a la pau". "L'Institut Valencià de Cultura, amb els seus continguts i també des de les façanes i vestíbuls dels seus edificis, ho deixa molt clar amb unes paraules de Joan Fuster".

650746.1.260.149.20220316150740


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon