Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern de Lliria fa balanç de la gestió municipal en el ple del debat sobre l'estat de la ciutat


L'alcalde destaca la millora de la situació econòmica de Llíria des d'un prisma més sostenible

 


L'equip de Govern de Llíria va fer balanç de la gestió municipal i dels projectes que es posaran en marxa en els pròxims mesos, en el ple extraordinari del debat sobre l'estat de la ciutat que es va celebrar ahir.

L'alcalde Joanma Miguel va destacar "el desenvolupament econòmic que està vivint el municipi amb l'arribada de noves empreses i l'increment de l'ocupació després de l'estancament produït per la crisi sanitària. Esta recuperació s'ha traduït en uns alts nivells d'afiliacions a la Seguretat Social com mai abans havíem tingut, encara que també som conscients que hem de continuar treballant en esta línia per a consolidar estes bones dades". 

En esta línia, s'han posat en marxa també diferents programes de foment de l'ocupació per un import superior als dos milions d'euros i es col•labora activament amb la Federació del Comerç de Llíria per a continuar dinamitzant el sector comercial local. 

Igualment, el primer edil va assenyalar "l'aposta per un urbanisme amable amb les persones, amb unes polítiques que han servit per a desbloquejar PAIs eterns, com l'entrada a Llíria des de Benissanó, o millores per fases a les urbanitzacions amb la implantació de serveis bàsics com a clavegueram, xarxa d'aigua potable i asfaltat".

L'alcalde Joanma Miguel també va posar en valor les noves i renovades infraestructures públiques que està executant el Govern local. Ja està en marxa la construcció del nou IES Camp de Túria i al llarg de l'any està previst que puga iniciar-se també el CEIP núm. 3. 

En instal·lacions esportives s'han invertit 580.000 euros en la millora del Pavelló Pla de l'Arc i actualment s'estan desenvolupant noves actuacions al poliesportiu El Canó. 

En polítiques socials, s'ha incrementat, des de 2014, el pressupost destinat al departament de Serveis Socials en un 59%. S'han posat en marxa nous serveis com el SASEM d'atenció a persones amb problemes de salut mental i s'estan projectant nous centres socials. 

De la mateixa manera, Joanma Miguel ha destacat que "s'ha reduït el nivell d'endeutament de l'Ajuntament de Llíria, que ha passat de 8,2 milions d'euros el 2014 als 6,6 actuals, sense reduir les inversions de millora del municipi".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon