Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cultura posa a la venda les entrades de l'espectacle 'El tocadiscos de Joan Fuster'


Cultura posa a la venda les entrades de l'espectacle 'El tocadiscos de Joan Fuster'

07/03/2022


- L'espectacle forma part de la programació de l'Any Fuster i les entrades ja es poden comprar en el web
- S'estrenarà en el Teatre Principal de València el 22 i 23 d'abril i després anirà a Castelló i Alacant



Cultura ha presentat 'El tocadiscos de Joan Fuster', dins de la programació de l'Any Joan Fuster. És una proposta de teatre amb música coordinada per Pau Alabajos i el festival Barnasants entorn de la figura del pensador valencià. S'estrenarà en el Teatre Principal de València el 22 i 23 d'abril a les 20.00 hores, i després passarà per Castelló i Alacant, a més de passar per les capitals culturals valencianes, Alzira i Aielo de Malferit.

'El tocadiscos de Joan Fuster' s'ha creat a partir d'una selecció de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó. Conforma un trencaclosques de pensaments, aforismes i dissertacions que serveixen com a base per a una entrevista fictícia protagonitzada per Fuster i una jove periodista amb qui dialoga sobre el paper que van jugar Els Setze Jutges en la lluita antifranquista, sobre la importància de la Nova Cançó durant la transició democràtica i sobre qüestions socials, polítiques i culturals que afecten la nostra història recent.

Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra, al·ludides durant l'entrevista, conformen la banda sonora de l'espectacle, que interpretaran cantautors i cantautores nascuts després de l'any 1975. Feliu Ventura, Mireia Vives, Sandra Monfort i Pau Alabajos canten en directe alguns dels himnes més simbòlics de la generació predecessora i reten homenatge a Joan Fuster en el centenari del seu naixement.

'El tocadiscos de Joan Fuster' està interpretat per l'actor Alfred Picó i l'actriu Lara Salvador, i comptarà amb els músics Laura Navarro, Enrique Jerónimo 'Gus', Adriana Sena, David Barberà i Laura Rausell. La direcció escènica de l'espectacle va a càrrec de Gabi Ochoa, amb la direcció musical de Pau Alabajos i la producció executiva de Barnasants. La cartelleria de l'espectacle ha sigut creada pel dissenyador Cesc Roca.

Les entrades per a l'espectacle ja estan a la venda en la web taquilla.ivc.gva.es.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon