Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obres de rehabilitació al cementeri de Bétera i ampliació de la plantilla amb un nou soterrador


  •  Les obres de millora s'estan realitzant en la zona més antiga del camp sant.
  •  L'ampliació de la plantilla permetrà cobrir totes les necessitats del Cementeri.


L'Ajuntament de Bétera, a través de l'àrea de Manteniment d'Edificis Publics, ha posat en marxa treballs de rehabilitació en el Cementeri Municipal per a reparar les actuals cobertes dels nínxols adossats als murs perimetrals de la zona antiga.

"Des del Consistori continuem treballant en la millora dels edificis i equipaments municipals perquè la nostra ciutadania gaudisca de tots els nostres espais públics. La part més antiga del Cementeri necessitava d'aquesta rehabilitació i estem executant aquesta actuació per a condicionar aquesta part", ha indicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Les edificacions on s'està actuant consisteix en uns blocs de nínxols adossats als murs perimetrals amb coberta plana. "En total s'està actuant en una superfície total de 1.120 metres quadrats" ha destacat la regidora de Manteniment d'Edificis Municipals, Eva Martínez, qui ha explicat que "els treballs han començat amb la neteja de les terrasses per a posteriorment continuar amb la reparació de les clivelles".

Els treballs de rehabilitació que milloraran la zona antiga finalitzaran en els pròxims mesos. Aquestes obres de millora se sumen a les que s'han anat realitzant en els últims anys i que han permés adequar el crematori, millorar els banys, col·locar gespa amb reg així com la construcció d'un nou bloc de nínxols que amplien la capacitat del Cementeri.

Amb aquests treballs es consoliden unes inversions que han canviat significativament l'aparença i l'estat del camp sant beterà, sent en paraules del la regidora de Manteniment d'Edificis Públics, "un entorn molt més amable, renovat i adequat per a tots els veïns i veïnes de Bétera".

 Ampliació de la plantilla

Al seu torn, des de l'àrea de Personal s'ha contractat un oficial de Cementeri – Soterrador que exercirà les funcions pròpies d'enterraments, així com també de neteja i conservació del camp sant, obertura i tancament de les instal·lacions, jardineria i manteniment.

Tal com ha afirmat el regidor de Personal, Manuel Pérez, "aquesta nova incorporació, que s'ha realitzat per a cobrir una jubilació, permetrà que les instal·lacions estiguen en les millors condicions per a rebre als veïns i veïnes de Bétera cada vegada que acudisquen al nostre Cementeri".

La contractació s'ha fet efectiva hui mateix després de la publicació d'un procés selectiu a través d'una borsa de treball que es va iniciar l'any passat 2021.

L'Alcaldessa de Bétera al costat del regidor de Personal, ha visitat hui el Cementeri per a donar la benvinguda al nou soterrador que des de hui ja està prestant serveis funeraris


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon