Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Llíria cedirà terrenys municipals per a la construcció d'un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors


Estos equipaments públics se situaran en el sector ST-1

L'Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió plenària la mutació demanial d'uns terrenys municipals al sector ST-1, per a la ubicació en els mateixos d'un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors. 

Els acords contemplen destinar 1.500 m² de la parcel•la a la construcció del centre del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, "amb la finalitat de poder ampliar l'actual oficina, que es troba també en esta zona, i poder prestar més serveis d'oportunitats laborals a la ciutadania", ha explicat l'alcalde Joanma Miguel. 

La resta de la parcel•la, amb una superfície de 3.862 m², se cedirà a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a acollir la construcció d'un centre de dia per a persones majors dins del Pla Convivint d'Infraestructures de Serveis Socials. 

"La construcció de l'Espai Labora i del centre de dia per a persones majors al ST-1, l'entrada de Llíria des de Benissanó, contribuirà a diversificar l'oferta de serveis públics en els diferents barris de la ciutat i revitalitzar esta zona", ha assenyalat el primer edil. 

D'esta manera, "fem també un pas més en el desenvolupament del Pla Convivint a la localitat, que contempla fins a quatre nous serveis, un centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, el centre de persones majors, un centre per a la salut mental i un Punt de Trobada Familiar", ha destacat Joanma Miguel. 

El Punt de Trobada Familiar va entrar en funcionament el mes de juliol passat a l'edifici Multiusos. El centre de dia i residència per a persones amb diversitat funcional se situarà al Centre Cívic "El Prat", mentre que el centre per a la salut mental se situarà en una planta baixa municipal de l'avinguda dels Furs. 

Finalment, l'alcalde ha manifestat que estes infraestructures "serviran per a cobrir necessitats de caràcter social que atendran a diferents col•lectius de la població, millorant la seua qualitat de vida". 
 

 Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :