Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria cedirà terrenys municipals per a la construcció d'un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors


Estos equipaments públics se situaran en el sector ST-1

L'Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió plenària la mutació demanial d'uns terrenys municipals al sector ST-1, per a la ubicació en els mateixos d'un nou Espai Labora i un centre de dia per a persones majors. 

Els acords contemplen destinar 1.500 m² de la parcel•la a la construcció del centre del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, "amb la finalitat de poder ampliar l'actual oficina, que es troba també en esta zona, i poder prestar més serveis d'oportunitats laborals a la ciutadania", ha explicat l'alcalde Joanma Miguel. 

La resta de la parcel•la, amb una superfície de 3.862 m², se cedirà a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a acollir la construcció d'un centre de dia per a persones majors dins del Pla Convivint d'Infraestructures de Serveis Socials. 

"La construcció de l'Espai Labora i del centre de dia per a persones majors al ST-1, l'entrada de Llíria des de Benissanó, contribuirà a diversificar l'oferta de serveis públics en els diferents barris de la ciutat i revitalitzar esta zona", ha assenyalat el primer edil. 

D'esta manera, "fem també un pas més en el desenvolupament del Pla Convivint a la localitat, que contempla fins a quatre nous serveis, un centre de dia i una residència per a persones amb diversitat funcional, el centre de persones majors, un centre per a la salut mental i un Punt de Trobada Familiar", ha destacat Joanma Miguel. 

El Punt de Trobada Familiar va entrar en funcionament el mes de juliol passat a l'edifici Multiusos. El centre de dia i residència per a persones amb diversitat funcional se situarà al Centre Cívic "El Prat", mentre que el centre per a la salut mental se situarà en una planta baixa municipal de l'avinguda dels Furs. 

Finalment, l'alcalde ha manifestat que estes infraestructures "serviran per a cobrir necessitats de caràcter social que atendran a diferents col•lectius de la població, millorant la seua qualitat de vida". 
 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon