Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria aprova el Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM)



Aquest programa defineix les actuacions estratègiques de futur en el municipi


Després d'un procés de participació ciutadana, el ple de l'Ajuntament de Llíria va aprovar en la seua última sessió el Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM). Este document defineix les actuacions estratègiques, per als pròxims 10 o 15 anys, per a fer un municipi més habitable i sostenible, en el marc dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS).

"Amb un marcat caràcter transversal que afecta les diferents àrees municipals, és una de les actuacions més importants que aprovarem en esta legislatura perquè estem parlant d'un exercici de planificació orientat a generar aquelles decisions i accions considerades fonamentals, per a fer realitat la visió de futur desitjada pels principals agents econòmics i socials de Llíria, i així construir una ciutat millor", ha manifestat l'alcalde Joanma Miguel. 

El desenvolupament d'este pla també resulta imprescindible per a poder optar a la pròxima convocatòria del Pla d'Inversions de la Diputació 2022-2023.

Per part seua, la regidora de Medi Ambient, Consuelo Morató, ha volgut destacar que esta iniciativa "respon també a un mandat de la nostra joventut que ens reclama un futur més sostenible i just". De la mateixa manera, ha explicat que "s'ha elaborat amb una metodologia englobada en el marc estratègic de l'Agenda Urbana Espanyola en compliment dels 17 ODS, especialment quant a desenvolupament urbà de l'objectiu 11, que posa el focus en la necessitat de dissenyar municipis més sostenibles, inclusius, segurs i resilients".

D'esta manera, les estratègies establides en el PUAM serviran per a fer de Llíria una comunitat de convivència amable, acollidora, saludable i conscienciada.
 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon