Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana està preparant'se per a celebrar la Setmana de la Dona 2022· L’Ajuntament oferirà un servei d’autobús gratuït per a assistir a la marxa reivindicativa del 8M a València.

L’Ajuntament de l’Eliana torna a acollir de manera presencial la Setmana de la Dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Per a celebrar-ho, el Consistori ha organitzat una setmana intensiva plena d’activitats de l’1 al 8 de març.

Els actes començaran el dimarts 1 amb la seua inauguració a les 12 hores a la plaça del País Valencià i el concert anomenat “La composició també és cosa de dones” a càrrec de Sepó-Bernard Dúo, que tindrà lloc a les 19 hores al Centre Sociocultural. L’endemà, es duran a terme diverses activitats esportives que, amb el lema “Dona i Esport” reuniran a aquelles persones que vulguen participar a partir de les 18 hores al Poliesportiu Municipal.

Per altra banda, el Nou Espai del Centre Sociocultural acollirà el dijous 3 a les 19 hores la xarrada de la periodista elianera Verónica Sòria titulada “Pensant en femení: allò que l’espill no mostra (transtorns de conducta alimentària)”,que comptarà amb la col·laboració de Lliures, Associació Feminista de l’Eliana. I el divendres 4 de març a les 19 hores un concurs de preguntes (Kahoot) sobre la història de la dona a càrrec de la també elianera ‘Sonituns’, emprenedora local i tiktoker.

El diumenge 6 de març a les 14 hores la regidoria d’Igualtat ha organitzat diverses activitats, com una partida de pilota valenciana entre dones al carrer Verge del Rosari, o una “Mascletà Morada” a càrrec de Reyes Martí al pàrquing del Poliesportiu. Més tard, a les 14.30 hores s’oferirà una paella popular amb aforament limitat per a les primeres 600 persones.

Tot seguit, el dilluns 7 de març a les 19 hores es projectarà el documental “La Primera Toga” sobre a la figura d’Ascención Xirivella a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural amb un posterior col·loqui. I, finalment, el dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i com a colofó, l’àrea d’Igualtat ha organitzat una eixida a València per a assistir a la marxa reivindicativa del 8M amb servei d’autobús gratuït.

La regidora d’Igualtat, Concha Montaner ha convidat a la ciutadania a participar en les diverses activitats organitzades i ha recordat que per a sol·licitar el servei d’autobús per a assistir a la manifestació del 8M a València s’haurà de fer una reserva prèvia a través de Whatsapp al número 661 496 257 indicant el nom i els cognoms abans del dilluns 28 de febrer.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon