Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana està preparant'se per a celebrar la Setmana de la Dona 2022



· L’Ajuntament oferirà un servei d’autobús gratuït per a assistir a la marxa reivindicativa del 8M a València.

L’Ajuntament de l’Eliana torna a acollir de manera presencial la Setmana de la Dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març. Per a celebrar-ho, el Consistori ha organitzat una setmana intensiva plena d’activitats de l’1 al 8 de març.

Els actes començaran el dimarts 1 amb la seua inauguració a les 12 hores a la plaça del País Valencià i el concert anomenat “La composició també és cosa de dones” a càrrec de Sepó-Bernard Dúo, que tindrà lloc a les 19 hores al Centre Sociocultural. L’endemà, es duran a terme diverses activitats esportives que, amb el lema “Dona i Esport” reuniran a aquelles persones que vulguen participar a partir de les 18 hores al Poliesportiu Municipal.

Per altra banda, el Nou Espai del Centre Sociocultural acollirà el dijous 3 a les 19 hores la xarrada de la periodista elianera Verónica Sòria titulada “Pensant en femení: allò que l’espill no mostra (transtorns de conducta alimentària)”,que comptarà amb la col·laboració de Lliures, Associació Feminista de l’Eliana. I el divendres 4 de març a les 19 hores un concurs de preguntes (Kahoot) sobre la història de la dona a càrrec de la també elianera ‘Sonituns’, emprenedora local i tiktoker.

El diumenge 6 de març a les 14 hores la regidoria d’Igualtat ha organitzat diverses activitats, com una partida de pilota valenciana entre dones al carrer Verge del Rosari, o una “Mascletà Morada” a càrrec de Reyes Martí al pàrquing del Poliesportiu. Més tard, a les 14.30 hores s’oferirà una paella popular amb aforament limitat per a les primeres 600 persones.

Tot seguit, el dilluns 7 de març a les 19 hores es projectarà el documental “La Primera Toga” sobre a la figura d’Ascención Xirivella a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural amb un posterior col·loqui. I, finalment, el dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i com a colofó, l’àrea d’Igualtat ha organitzat una eixida a València per a assistir a la marxa reivindicativa del 8M amb servei d’autobús gratuït.

La regidora d’Igualtat, Concha Montaner ha convidat a la ciutadania a participar en les diverses activitats organitzades i ha recordat que per a sol·licitar el servei d’autobús per a assistir a la manifestació del 8M a València s’haurà de fer una reserva prèvia a través de Whatsapp al número 661 496 257 indicant el nom i els cognoms abans del dilluns 28 de febrer.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon