Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana engega el sorteig de l'ús dels horts socials Mandor Canonge


Sorteig de l'ús dels horts socials Mandor Canonge



S'obri la convocatòria per a optar a una de les tres parcel·les disponibles

L'Ajuntament de l'Eliana ha obert el procediment, un any més, per a adjudicar mitjançant sorteig les autoritzacions per a l'aprofitament dels horts d'oci i ús social de Mandor Canonge. En aquesta ocasió es tracta de tres parcel·les que oscil·len entre els 65 i els 84 metres quadrats cadascuna, amb les quals el consistori busca des de 2010 fomentar l'agricultura ecològica d'autoconsum, com a via per a revaloritzar l'espai públic i donar resposta a una àmplia demanda social.

Els veïns i les veïnes interessades a participar podran presentar la instància de sol·licitud fins al pròxim 11 de març a l'Ajuntament. Com cada any, tindran prioritat les persones jubilades o en situació d'incapacitat, persones amb discapacitat i persones desocupades.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat a elianeros i elianeras a aprofitar aquest programa municipal pel qual creix l'interés any rere any i que promou hàbits de vida saludable, permet reconnectar amb la naturalesa i, al mateix temps, ofereix una solució de consum sostenible.


comunicacio * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon