Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'aparcament de Corts Valencianes de L'Eliana s'amplia amb 83 noves places


Entrarà en servei aquest mateix divendres i sumarà un total de 260 places d'estacionament

L'Eliana obrirà al públic aquest divendres un total de 83 noves places d'estacionament, a més d'altres 5 per a motocicletes i 3 per a bicicletes, en l'aparcament de l'avinguda de les Corts Valencianes. A elles se sumen les 176 ja consolidades de la primera fase creades l'any 2009, que incloïen a més 5 places per a persones amb mobilitat reduïda i 5 més per a motos.

Les obres d'ampliació, amb una superfície de quasi 2.000 metres quadrats, que es van iniciar el mes de gener passat, han suposat una inversió de 47.546 euros i han inclòs des de l'asfaltat de la zona, la instal·lació d'enllumenat públic, la pintura de les marques viàries i de la senyalització vertical, així com la col·locació de nou mobiliari urbà.

El citat aparcament facilita a la ciutadania la mobilitat i l'accessibilitat a la zona de major afluència del municipi i mitiga la concentració de vehicles en els principals carrers de la localitat. L'Eliana compta així amb un total de 6 aparcaments públics gratuïts situats a menys de 500 metres del centre i que sumen més de 700 places.

Tal com ha explicat el primer edil, Salva Torrent, aquest concorregut pàrquing es troba a escassos metres del nucli urbà i compleix l'objectiu de "animar a veïns, veïnes i visitants a anar al centre a peu i amb total tranquil·litat per a fer de l'Eliana una ciutat de mobilitat sostenible".





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon