Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació crea l'Escó 32' per als ajuntaments que podran intervindre en els plens de la Diputació de València


L''Escó 32' de la Diputació de València donarà veu en els plens de la institució a alcaldes, alcaldesses i representants d'ens locals perquè facen arribar les seues diferents inquietuds i propostes sobre el seu municipi. La figura queda recollida en l'article 36 del nou Reglament d'Organització i Funcionament (ROF) de la corporació provincial, un document que se sotmetrà a aprovació del ple després del seu pas, este dimarts, per la Comissió d'Administració General.

Les peticions de compareixença hauran de subscriure-la directament els alcaldes i alcaldesses, o col·lectius interessats, i remetre-les al president de la Diputació, que donarà compte davant la Junta de Portaveus. Cada ple ordinari podrà comptar amb una compareixença dels representants locals, que tindran la possibilitat de formular un prec o una pregunta just abans que s'inicie el torn de precs i preguntes per a les diputades i diputats de la institució. Les sol·licituds es cursaran d'acord amb l'ordre d'entrada.

Este nou escó recollit al reglament de la corporació, segons el govern provincial, "pretén reforçar l'aposta pel municipalisme i dotar d'un mecanisme més als alcaldes i alcaldesses per a fer arribar les inquietuds dels seus municipis i comarques, en la línia d'actuació d'una Diputació la raó de la qual deu ser el servici als ajuntaments".

 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon