Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Javier Camarasa, nou President de NN.GG designa a Fran Doménech nou Coordinador de Noves Generacions Camp de Túria

El seu nomenament va tindre lloc el passat dissabte 26 en l'XI Congrés de Noves Generacions del PP de la Província de València que ha triat a Javier Camarassa com a nou President de la formació juvenil qui per  la seua part a assenyalat a Fran Doménech i Javi Herrero, com a nous Coordinador Comarcal i Secretari, respectivament, de NNGG Camp de Túria i Paula Aragó com a secretaria ejecutiva provincial d’afiliacions

Segons manifesta el PP de Camp de Túria, "es posa així de manifest el paper fonamental de la joventut de Benaguasil en el projecte popular que lideren Ximo Segarra, Vicente Mompó i Carlos Mazón a nivell local, provincial i autonòmic.

Des del Populars de Benaguasil, formació liderada per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra, assenyalen la seua satisfacció per la designació de Fran Doménech per a coordinar NNGG a Camp de Túria".

Aposta per la joventut com a valor de present i futur 

"Aquest matí (pel dissabte 26 de febrer) s'ha celebrat l'XI Congrés de NNGG a la Província de València en la localitat de Massanassa.

La cita, ha servit per a triar a Javier Camarassa com a màxim representant de la formació juvenil a la província i per a designar l'executiva provincial de NNGG.

El jove de Benaguasil Fran Doménech ha sigut designat Coordinador Comarcal de NNGG Camp de Túria i per tant, serà l'encarregat de coordinar el conjunt d'accions i iniciatives juvenils que siguen dutes a terme a la nostra comarca treballant conjuntament amb el nou president provincial i amb el coordinador comarcal Héctor Troyano.

Des de Populars de Benaguasil fem una valoració molt positiva que posa l'accent en la implicació de la joventut en el projecte de gestió política de la nostra població i que a partir d'ara impregnarà la comarca de Camp de Túria d'aquelles iniciatives que han possibilitat que Benaguasil siga considerat feu popular en tota la província de València".

Finalment, segons indica l'alcalde de Benaguasil i representant provincial pel PP en la Diputació, Ximo Segarra, “Fran representa sense lloc a dubte aquella joventut implicada en el dia a dia de la seua ciutat amb una capacitat de treball i lliurament que avalen indiscutiblement el seu nomenament com a nou Coordinador Comarcal de NNGG a Camp de Túria sent punta de llança del projecte de Javier Camarassa i del nostre president provincial Vicente Mompó”.

El càrrec de Coordinador Comarcal no és d'elecció directa sinó que es configura com de persona de confiança del nou President, per tal cosa és proposat pel nou president per a la seua ratificació pel Comité de Direcció.



Fran Doménech, al centre de la foto


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon